Apple iWatch Ekran ve Cam Değişimi

 APPLE WATCH EKRAN VE CAM DEĞİŞİMİ 



Beylikdüzü Apple Servisi olarak düşmeye veya darbeye bağlı olarak ekranı kırılan ya da camı kırılan Apple Watch’larınızda cam ve ekran değişim hizmeti vermekteyiz. Servisimiz bünyesinde Apple Watch saatlerinizin ön cam ve lens değişim hizmetini Apple Watch 1.nesil çıktığından bu yana siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunmaktayız. 


Beylikdüzü Apple Servisi olarak, günlük hayatta akıllı saatler artık hayatımızın vazgeçilmez bir parçamız olmuş durumdadır. Giyilebilir teknolojinin önde gelen firması Apple iWatch saatleri ile bu ürünlerin başında gelmektedir. Bu saatler gün içerisinde çeşitli aktiviteler sunmaktadır, bu aktiviteler esnasında saatlerimizin düşürüp veya çarparak ekranlarını kırmakta yahut camlarını çatlatmaktayız, işte tam bu esnada imdadınıza Beylikdüzü Apple Servisi olarak yetişmekteyiz. 





Beylikdüzü Apple Servisi, bünyesinde uzun yıllara dayalı tecrübesi ve yetkin servis profesyonelliği ile tecrübeli personel ve orijinal yedek parça kullanarak siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Servisimiz Apple yetkin servisi olup, değişim işlemlerimizin tümünde orijinal yedek parça kullanmaktayız. Yaptığımız bütün işlemler tarafımızdan üç ay işçilik garantili işlemlerdir tüm Apple Watch seri ve modelleriyle ilgilenmekteyiz.

Servisimizde Apple Watch ön cam değişim hizmetimiz yaklaşık 1-2 iş günü kadar sürmektedir. Ekran değişimi işlemimiz de aynı şekilde yaklaşık 1-2 iş günü kadar sürmektedir. İstanbul’da sayılı Apple Watch servis hizmeti veren firmalardan biri olarak esas aldığımız her zaman müşteri memnuniyetidir.   


Daha fazla bilgi için WhatsApp numaramız ; 0546 172 23 24

1 yorum:

Apple 7.nesil iwatch saatimin camı kırıldı yardımcı oluyormusunuz ?


EmoticonEmoticon