Beylikdüzü Apple Servisi

 Beylikdüzü Apple Servisi, servisimiz Beylikdüzü bölgesinde üç farklı lokasyon ile siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Beylikdüzü iPhone servis hizmetlerimizin içerisinde, 

iPhone ekran değişimi
iPhone Batarya Değişimi

iPhone Kamera Değişimi
iPhone Pil değişimi
iPhone Faceid Tamiri
iPhone Ses entegresi tamiri,  başta olmak üzere, iPhone Anakart tamiri, iPhone şarj entegresi, iPhone U2 değişimi gibi tüm anakart sorunlarının tamiri ve bakım onarım işlemlerini orijinal yedek parça ve garantili işçilik ile üç ay süre ile garanti altına almaktayız.

 



Cihazlarınızın daha uzun ömürlü kullanımı için biz Beylikdüzü Apple Servisi olarak, her zaman orijinal yedek parça kullanımından yanayız. Eğer orijinal ürün kullanılmaz ise ilerleyen zamanlarda yaşanacak problemlerde cihazınızın tamamen bozulmasına sebep olmaktadır.

Beylikdüzü Apple Servisi olarak iPhone cihazlarınızın batarya/pil değişimlerinde Türkiyenin tek yetkili servis garantili markası olan, Rova marka güçlendirilmiş batarya ürünü kullanmaktayız.
Yoğun telefon kullanımına bağlı olarak yetkili servis garantili bataryası olan Rova marka bataryalarımız aktif iş hayatınızda yoğun iş temposunda sizi yarı yolda bırakmadan tam kapasiteli olarak imdadınıza yetişmektedir.


Beylikdüzü Apple Servisi olarak batarya/pil değişimlerinizin ortalama montaj değişim süresi yaklaşık olarak 15 dakikadır. Bu süre zarfında siz çay/kahvenizi içerken bizde cihazınızın batarya değişimini sıvı koruma bandı ile birlikte gerçekleştirmekteyiz.


2 yorum

iPhone 12 Pro max cihazımın arka camı kırıldı, tamir hizmeti veriyormusunuz ?

Merhaba evet cihazınızın arka cam değişimini yapmaktayız.


EmoticonEmoticon